Milyen egyetemi képzést ajánlanátok modellezőnek?
A kérdésem kissé ködös és ez éppen azért van, mert a tudásom is az. Arra vagyok kíváncsi, hogy milyen egyetemi képzés kellehet olyasvalakinek, aki 3D produkcióval, motion design-nal, tehát főleg a szórakoztatóiparnak ezzel az ágával szeretne foglalkozni majd felnőtt korában?
Hobbim a videóvágás(ami már elégggggé jól megy, kisebb pénzeket is csináltam már belőle) és a 3D animációk (modellezés,riggelés,sculptolás,stb.)Tudom azt is, hogy Mo.-n van a világ egyik vezető, ilyen dolgokkal foglalkozó cége és (bár hülyén hangzik, hogy konkrét céget nézek ki) álmom(!), hogy nekik dolgozhassak. Milyen egyetemi képzéssel segíthetném elő célomat? :)
köszi a válaszokat előre is!
f/16
Csak ezt az egyet találtam: Moholy-Nagy Művészeti Egyetem, ezen belül az Animációs tanszék. Remélem tudtam segíteni :) Én is valahogy úgy vagyok mint te, csak én nem videókat vágok, hanem eszközöket, tárgyakat tervezek és a célom hogy gépészmérnök legyek, később pedig fegyvermérnök :) Szorítok neked, mi "tervezők" tartsunk össze! :D
17/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!