Emelt szintű biológia érettségin tundni kell a könyvekben szereplő tudósok nevét, vagy azt csak érdekességképpen írja a könyv? (ne hargudjatok nem tanárral készülök nem tudom megkérdezni máshol)
Figyelt kérdés
2013. dec. 10. 03:05
1/3 anonim válasza:
nem tudom,én májusban érettségiztem belőle,én egyet sem tanultam meg :DD nem is láttam vna,h akármelyik évben lett vna tudománytörténet(akkor sem volt,amikor én érettségiztem májusban),,,sztem felesleges azzal is leterhelned az agyadat,nem azon az 1-2 ponton fog múlni az eredményed,ha mégis lenne:))
2/3 anonim válasza:
Ha igazán jó eredményt akarsz, és nem csak valamilyet, akkor azért illik tudni, hozzá tartozik. Megbukni nem fogsz azért, mert nem tudod. Én sose szerettem a biológiát, és nem is tudtam, de azért égnék, ha nem tudnám Darwin, Linné vagy Mendel nevét. Van azért egy olyan alapkészlet, amit tényleg nem illik nem tudni.
Itt van egyébként a követelmény: [link]
3/3 anonim válasza:
Az érdekességképpen van a könyvben
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!