Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » Milyen lehetőségeim vannak?

Milyen lehetőségeim vannak?

Figyelt kérdés
1éve szültem és szeretnék elvégezni valami szakmát mert csak érttségim van.miskolcon lakunk és nemtudok semmit eről
2009. nov. 23. 15:50
 1/1 anonim ***** válasza:
Ha csak érettségid van, esti elvégezhetsz nagyon sok féle szakmát. Budapesten lakom, csak itt ismerek iskolákat, én az Atalantába jártam felsőfokú szakképzésre, teljesen ingyen (www.atalanta.hu). Banki szakügyintézőre jártam, két éves és heti kétszer kellett menni, fél 5-től asszem 8-ig. Estire korhatár nélkül jelentkezhetsz ingyenesen, én is 33 évesen kezdtem, de nem tudom, Miskolcon hol van ilyen képzés.
2009. nov. 23. 15:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!