Hogyan lehetne megírni egy közép szintű magyar érettségit minimum 90%-ra?
Hello!
Mindenáron be szeretnék kerülni jogra, azonban 2010 től lecsökkentik a felvehető helyek számát. Gondolom ez által nagyon meg fog ugrani a pontszám, és szeretnék minél jobb eredményt elérni.
A magyarral van egy kis gondom. Az előző érettségim 65% lett, ami nem egy jó eredmény. Szeretnék májusban újra érettségizni, de legalább 90%-nak kell lennie. Az írással nagy gondjaim vannak. Helyesírásom nem jó, a fogalmazással is gondok vannak. Ehhez még rájön egy nagyon szubjektív tárgy, ami egyrészt a javítótanártól függ, hogy vajon elfogadja-e azt amit én írok. Mert azért a javítókulcsot nem kellene szentírásnak venni, főleg ilyen szubjektív tárgynál.
Hogyan tudnék felkészülni?
Vennék ilyen érettségi gyakorlót, de mivel nekem nem a magyar a erősségem, ezért a fogalmazást sem tudnám jól kijavítani magamnak. Gondoltam arra, hogy elmennék magyar tanárhoz, de olyat meg nem találok a közelben. Van valakinek valami ötlete, amivel nagyon jól megtudnám írni a magyar érettségit?
Költségtérítésesre biztos felvennének. Nyomd meg az első évet, és, ha jó az átlagod átvesznek államira.
Egyébként hova felvételiznél?
Miért ne vennének fel?
Van egy emelt törim, meg most kell egy közép magyar kb.
Kell még egy nyelvvizsga és meg is lenne a max plusz pont.
Nem értem miért ne vennének fel.
Amúgy elte, ppke
A kérdésre legyen szíves válaszolni valaki pls.
Az érdekelne, hogy hogyan tudnám elérni a 90%+ -os
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!