Ha tanultunk 4 évig gimnáziumban és 4-es 5-ös tanulók voltunk akkor az érettségi már könnyen fog menni?
volt olyan aki végig kitűnő volt, de mégis 3-asra négyesre érettségizett?
orvosira csak olyan jelentkezzen aki kitűnő mert amúgy esélye sincs bekerülni?:S
Nagyon sok dologtól függ.
1.) Milyen volt ez a tanulás? Rendszeres? magoltál csak, vagy megértetted? Emlékszel még valamire?
2.) Tervezed az emelt Biosz/Kémia érettségit?
3.) Nyelvvizsga megvan már?
4.) Felvételinél a pont számításnál úgyis a gép kilöki hogy neked mi a legjobb.
5.) Bekerülni sokkal könnyebb nagy pontok mellett is mint bent maradni.
Én átlagban 3-as tanuló voltam, és az angol, matek kivételével 4-esre érettségiztem mindenre. Szóbeli előtt 2 héttel kezdtem el tanulni. Írásbelire egyáltalán nem tanultam, bár arra nem is nagyon lehet tanulni, inkább csak gyakorolni. Ha az írásbelijeim jobban sikerülnek kicsit, akkor lehettem volna 5-ös, mert a szóbeli mindenből jó lett.
Ha valaki 4 évig gimiben 4-5-ös, az nem véletlen, tehát az érettségit sem veszi fél vállról. Egy ilyen ember nem hinném, hogy 3-asra érettségizne, ha minden tárgyból jó.
Az orvosis feléhez nem tudok hozzászólni.
Orvosira igen, azok menjenek, akik nem rosszabbak
négy egeész hetes (nyolcas) átlagnál-
Bár attól függ, melyik kar
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!