Mit csináljak, ha nem tudok tanulni?
22 éves vagyok, egyetemre járok, é most már azt hiszem egyértelműen kijelenthetem, hogy halvány lila gőzöm sincs róla, hogy kell tanulni. Én mindig mindent megértettem és akkor tudtam. Gimiben soha egy percet nem tanultam, mindenből kikövetkeztettem a választ és így lettem többnyire ötös. De ahogy végiggondoltam az egyetemen is ezt csinálom, csak itt ez már nem elég, és egyre nehezebben tudok teljesíteni.
Valaki tudna segíteni, mert már sok módszert kipróbáltam, de egész egyszerűen nem motivál semmi, nem érdekel a magolás, és csak a bukástól való félelem vesz rá arra, hogy foglalkozzak az anyaggal. Viszont ezt se tudom megtanulni, csak hellyel közzel. Mi olyan tanulási módszer való annak, aki nagyon gyakorlatias és csak úgy jegyez meg valamit ha érti?
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!