1/6 A kérdező kommentje:
Mert szerintem nem ,de unokatesóm szerint ez lehetséges.
2013. dec. 1. 10:04
2/6 anonim válasza:
Mi a sima szakma?
Kőműves , bádogos, tetőfedő, ács, bányász, de még kukás is jelentkezhet felsőoktatásba persze, ha van hozzá esze és a követelményeket teljesíti. Az diszkrimináció lenne, ha ilyen alapon nem kerülne be valaki. Ugyanaz a kategória, mintha valaki csak azért nem kerülne be, mert néger, zsidó, vagy épp cigány.
3/6 anonim válasza:
Teljesíti a felvételi feltételeket, akkor mehet!
4/6 anonim válasza:
"Sima szakmával" nyilván azt jelenti: érettségi nélkül.
Érdeklődj azon a bizonyos főiskolán! Alapesetben felsőfokú tanulmányok folytatása középiskolai végzettség nélkül nem megy.
5/6 anonim válasza:
Én is úgy tudom,hogy érettségi nélkül nem megy.
6/6 anonim válasza:
Ja,és az érettségin el kell érni bizonyos ponthatárt,hogy főiskolára,egyetemre be lehessen kerülni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!