Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » Ha volt már bírósági ügyem,...

Ha volt már bírósági ügyem, attól még mehetek rendőrnek?

Figyelt kérdés

Egy csíntevés volt, amikor a buszon bemutattunk egy kamionosnak és az leszállított és...! A vége az lett, hogy bíróságra ment az ügy! Sajnálom már, hülye voltam, meg minden! Nem várok lehülyézést, meg ilyeneket, csak annyit, hogy baj-e, szal befolyásolja-e a felvételimet, vagy nem és ha baj akkor miért? Egyébként 18 alatt voltam még akkor, ha ez számít!

Csak az írjon, aki tudja a választ!Köszönöm!

2009. nov. 20. 16:30
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
Nem hiszem, hogy a leirt esetnek lenne jelentősége. Fiatalság: bolondság. Ha a biróágon is fejeződött be, nem volt olyan jelentős ügy. Szerintem jelentkezz nyugodtan, ha rendőr akarsz lenni. Lehet belőled egy nagyon jó, normális rendőr, ha a teszeteken megfelelsz. Talán nem is kérdeznek rá a multra.
2009. nov. 20. 16:39
 2/3 anonim ***** válasza:
100%
Mehetsz, gondolom nem ti voltatok a garázdák. Pl válóper az ist a bíróságon tárgyalják, aki elvált az is mehet rendőrnek
2009. nov. 20. 16:41
 3/3 anonim ***** válasza:
100%
Ha nem végződött büntetéssel az ügy számodra, tehát büntetlen előéletű vagy, akkor lehetsz rendőr.
2009. nov. 20. 18:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!