Diszkalkuliásként jelentkezhetek pszichológia szakra? Melyik tantárgyat válasszam a matek helyett az érettségin, ha ebbe az irányba akarok tovább tanulni?
Figyelt kérdés
#egyetem #továbbtanulás #tanulás #érettségi #középiskola #iskola #felvételi #főiskola #pályaválasztás #pszichológia
2013. nov. 23. 13:17
11/15 anonim válasza:
A 9-es válaszodnak már van értelme. A többinek nincs :)
12/15 anonim válasza:
És te hogyan segítettél a kérdezőnek?:)
13/15 anonim válasza:
1. kétszer válaszoltam már a kérdésnél, amiben leírtam, hogy lesznek gondjai a matekkal, mert van bőven
2. kijavítottam az irreleváns, rossz válaszodat
14/15 anonim válasza:
Az, hogy van matek bőven egyrészt túlzás, másrészt nem válaszolja meg az eredeti kérdést: Melyik tantárgyat válasszam?
Ellenben én adtam választ, méghozzá hasznosat, ami a konkrét felvetett kérdésre válaszolt.
Az, hogy volt számodra irreleváns része a válaszomnak, még nem nem ront az értékén:)
("Ne a válaszokra válaszolj, hanem a kérdésre!")
A felajánlás továbbra is ott van, a párom továbbra is diszkalkuliás pszichológus hallgató, és szívesen segít megválaszolni a kérdéseit a kérdezőnek. ^_^
That's it.
15/15 anonim válasza:
Ez a része teljesen oké, de a felajánlásod utáni válaszod abszolút indokolatlan és félrevezető. Csak arra akartam reagálni, nehogy a kérdező azt higgye, egyetemenként változó, milyen tárgyakkal jelentkezhet pszichóra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!