Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » ELTE politológiára hány pont...

ELTE politológiára hány pont kell?

Figyelt kérdés
(levelezős, állami) sehol nem találom..

2013. nov. 23. 10:17
 1/2 anonim ***** válasza:

Három másodpercembe telt megtalálni az interneten. Tényleg nem akarlak megsérteni, de ha egyetemre készülsz, ennél azért önállóbbnak kell lenned.

Egyébként valószínűleg azért nem találod, mert nincs belőle levelező. Azt nem tudom, alapvetően nincs, vagy csak 2013-ban nem indult, ez szerintem már a te dolgod, nem én akarok odamenni.

A nappalis állami és önköltséges is 357 pont volt az előző évben. Az, hogy most hány pont fog kelleni, kitalálhatatlan.

2013. nov. 23. 10:25
 2/2 A kérdező kommentje:

Az államit megtaláltam én is..

Érdekes az elte honlapján azt írják indítottak levelezőst. De a felvi.hu-n politológiáról semmi nincs.

2013. nov. 23. 10:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!