Az létezik hogy múlt évben majdnem 5-ös lettem matekból most meg bukásra állok?
Ebben az évben kaptunk egy új tanárt akivel keveset gyakorlunk de egy csomó 5 meg 10 pontos godát íratott. Ráadásul témazáró előtt nem is foglaltunk rendesen össze.Rendszeresen szoktam gyakorolni otthon is.
Jelenleg 2-re állok matekból. Mit csináljak? Ennél többet nem tudok tanulni már a 110%-ot nyújtom.
Attól, hogy nem gyakoroltátok, még kérdezheti, ennek az a feltétele, hogy korábban megszerezhető ismeretről legyen szó. Ha kevésnek találjátok a gyakorlást, akkor kérjetek még feladatot, amit _önállóan_ oldhattok meg, illetve kérdezzétek meg, milyen feladatgyűjteményt ajánl, abból is lehet százszámra gyakorolni.
A problémába én is belefutottam, csak én a másik oldalról. Az elődöm elsunnyogta a tavalyi anyag egy részét, pont, amire nekem most építenem kellene. A tanulóknak arcfelépítés alapján adott jegyet (meglátásom szerint), aztán most jönnek a pofára esések...
ugynaez volt velem is.
félévig ötös
tanárváltás
majd havonta egyet romlott az átlagom
szerencsére jött az év vége igy kettessel befejeztem az évet
ha egy hónappal többet tart a tanév akkor buxfenc
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!