Ti hány éves korotokban érettségiztetek le, esti, levelező vagy távoktatásban?
Figyelt kérdés
Hány éves korig érdemes elvégezni egy középiskolát vagy gimnáziumot felnőttként? Pl.25,30,35 esetleg 40 éves korig,vagy van olyan aki 40 fölött kezdte vagy fejezte be az iskolát,nem nézték le a kora miatt az osztályban,hogy túl idős?2013. nov. 18. 22:18
1/5 anonim válasza:
Ha minden jól megy jövő évben, közel 24 éves koromban érettségizek. Ha van egy jó munkahelyed, keresel eleget és nem fenyeget a kirúgás veszélye sem, nem feltétlenül szükséges érettségizned. Ha otthon ülsz mert nincs munkád, vagy a munka mellett sok a szabadidőd és nincs más elfoglaltságod akkor érettségizz le. Nem tudhatod mikor jön jól, hogy megvan. A tanulás kortól független, 40-50 felett is lehet érettségizni, ebben a korban már nehezebb tanulni, de sikerülhet és a hasznodra válhat.
2/5 anonim válasza:
Kimaradt, természetesen esti iskolába járok.
3/5 anonim válasza:
én 22 évesen érettségiztem levelezőn, nagyon sokan 40 felett kezdték.
4/5 anonim válasza:
Anya estire járt, 40 évesen érettségizett le. A legtöbben az "osztályában" hasonló korúak voltak, volt egy idősebb úr, és egy fiatalabb, 20 éves fiú, de mindenki 35-45 között volt. Szerintem ez nem szégyen, sőt, nagyon is dicséretes dolog, ha az ember ennyi idősen tanulásra adja a fejét, és képes jó eredménnyel végigcsinálni.
5/5 anonim válasza:
19, rendes nappalin. Szerintem tanulni sosem késő, hajrá!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!