A marketing és reklámügyintéző szakma elvégzése után eltudnék helyeszkedni?
Figyelt kérdés
Végzős vagyok, és azt szeretném kérdezni, hogy e szakma elvégzése után eltudnék-e helyezkedni valahol?2009. nov. 18. 18:03
2/5 anonim válasza:
Talán, de szerintem is válassz valami mást, ha tudsz! Sok sikert!:)
3/5 anonim válasza:
mostanában minden szakra, szakmára ezt írják a kedves válaszolók...sajnos
én azt mondom, ha van tehetséged, szemfüles vagy és kreatív,és ha nagyon akarood, akkor el tudsz helyezkedni..annak ellenére, hogy tényleg iszonyúan nehéz munkát találni..légy pozitív!!!
...és most abbahagyom az ömlengést
Szép napot!!:)
4/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat:)Egyenlőre még nem döntöttem afelől, hogy ezt a szakmát szeretném-e választani, de majd eldől..:)Nézelődök..keresgélek..de ez volt ami a legjobban felkeltette az érdeklődésem!
2009. nov. 18. 19:53
5/5 anonim válasza:
Ez egy nagyon vonzo es felkaptt szakma,vegtelen kreativitas kell hozza.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!