A CEU-n érdemes tanulni?
ÉN ELTE proginf BSc után mennék Msc in IT management-re vagy applied mathematics-ra.
Érdemes?
Külföldön akarok nagy karriert befutni.Hozzáteszem 4 éves szakmai tapasztalatom van,erős angolom.
IT management-re szakmai tapasztalattal lehet menni mint az MBA-ra, és hasonló is mint az MBA, tanulnak pénzügyet, számvitelt, marketinget stb. csak annyi IT van benne, hogy IT stratégiáról meg technológiai innovációról szóló kurzusokat tartanak.
Ha csak szimplán vezető akarsz lenni, lehet érdemesebb lenne az MBA-t választani, ha meg külföldre akarsz menni, akkor lehet szintén érdemes lenne valamelyik Nyugat-Európai intézménybe megszerezni (Insead, LBS stb.) Tudom, hogy drágák, de a CEU se olcsó :)
Az MsC meg két éves, bár amilyen kemény matek van az elte proginfón, nem tudom mennyi újat tanulnál.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!