Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » Kereskedelem marketing? Hova...

Kereskedelem marketing? Hova lehet ezzel menni?

Figyelt kérdés
11. es vagyok, kereskedelem marketinget tanulok szakközépiskolában, és itt az ideje választani hova tovább. csak nem tudom hova mehetek tanulni. egyetem/fősuli kilőve. okj, vagy hasonlók? egyáltalán milyen irányai vannak, mi kell hozzá, hova mehetek. minden ami ezzel kapcsolatos
2013. nov. 15. 18:26
 1/1 anonim ***** válasza:

Érdemes a szakon belül választható szakirányok alapján keresgélni, BKF-en pl. az alábbiak vannak: E-business menedzsment, International marketing (angol nyelven), Kis- és középvállalkozások, Reklám és PR

[link]

Az elhelyezkedést is befolyásolja, hogy milyen szakirányon végzel, lehetsz cégek kereskedelmi és marketing osztályainak munkatársa, értékesítő, dolgozhatsz reklám-és PR-ügynökségeknél, szaksajtó képviselőjeként, saját kis- és középvállalkozás vezetőjeként, marketingeseként.

2013. nov. 18. 10:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!