Én már nagyon régóta katonaorvos szeretnék lenni, most választás elé lettem fordítva?
Figyelt kérdés
Én már nagyon régóta katonaorvos szeretnék lenni, most választás elé lettem fordítva, és igazából most, hogy hazaértek afganisztán-ból a magyar katonák így elbizonytalanodtam, mit is csinál akkor egy katonaorvos? Mert én mindenképpen ki szerettem volna menni?2013. nov. 14. 19:11
1/6 anonim válasza:
Békeidőben tudtommal háziorvosok. De lehet, hogy tévesek az infóim, mert soha nem foglalkoztatott a gyilkosok, és az őket gyógyítók szakmája, az orvosin pedig szerencsére nem oktatják.
2/6 anonim válasza:
a katona orvos az egy olyan orvos, aki a honvédségnél áll alkalmazásban. Többféle helyen szolgálhat. Előbb legyél orvos, az 6 év, utána válassz szakot, az megint 4-5 év és ha ezeken túl vagy, utána gondolkodj a továbbiakról.
3/6 anonim válasza:
Jelentkezel orvosira ha szerencséd van lehetsz honvédségi ösztöndíjas. Akkor a honvédség fizeti a tanulmányaid. lehet fogrosvos, belgyógyász bármi, vagy gyere ide a repülőkórházba és legyél a pilóták dokija.... és készítsél fel űrhajósokat:)
4/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat , az elsőnek annyit hogy egy álszent fa..kalap , ha nem lenne katonaság magyarország még itt se tartana .
2013. nov. 15. 20:16
6/6 A kérdező kommentje:
Bocsi de tényleg igazad van , nem figyeltem
2013. nov. 15. 22:13
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!