Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » SZTE - GTK vélemények? Tapaszt...

SZTE - GTK vélemények? Tapasztalatok?

Figyelt kérdés

Gazdalkodasi menedzsment erdekelne.

Most 4es 5os kozott vagyok matekbol,de 4esnek erzem magam. Ez eleg oda ? Vagy aki nem az a nagyon penge,bele se vagjon ?

Levelezon milyen ezt elvegezni ?

Barmilyen informacio jol jon :)

2013. nov. 10. 14:31
 1/7 anonim ***** válasza:
A gazdalkodás menedzsment nem egy matekos szak. Ne aggódj, egy csomó bugyuta ember kap diplomát.
2013. nov. 10. 14:42
 2/7 A kérdező kommentje:

Es ezen a szakon milyen tantárgyak vannak még ? Melyik a dominâns?

Es köszi a választ!:)

2013. nov. 10. 15:34
 3/7 anonim ***** válasza:

Ha ilyenek érdekelnek, akkor a google-be mindig írd be, a következőket: ADOTT_EGYETEM_NEVE SZAK_MEGNEVEZÉSE OPERATÍV_TANTERV

Így találtam ezt:

[link]

2013. nov. 10. 15:38
 4/7 anonim ***** válasza:

Itt meg tudod nézni a tantárgyakat: [link]

A képzéssel kapcsolatos letöltendő anyagok között. Ez a szak kicsit olyan mint a pénzügy-számvitel és a nemzetközi gazdálkodás ötvözete.

2013. nov. 10. 15:47
 5/7 A kérdező kommentje:

Koszonom!:)

Es szerintetek ,ha a matek pont ezen resze - valoszinusegszamitas,statisztika - megy gyengebben,mint mas egyeb,attol erdemes ezt valasztanom? V utasag lenne es esetben ?

Mert mint irtam 4es 5os vagyok ,persze szorgalommal ,viszont a valoszinusegszamitas,statisztika mindig kifogott velem. Vagy ettol fuggetlenul meg a matek tobbi resze ha jol megy,az elegendo?

Neztem ,amit kuldtetek...van ,amit nem tudok,h pontosan mi. Tortenelem mennyire lesz majd ?

Nyelvi keszseg ? Mi az elvart,a minimum ?

2013. nov. 10. 17:26
 6/7 anonim ***** válasza:

Ezt is az adott egyetem adott kari szabályzatában olvashatod. Pl. nyelvi követelmény diploma megszerzéséhez lehet x felsőfokú nyelvvizsga vagy y középfokú nyelvvizsga.

A matek miatt nem aggódnék, sokan megcsinálják...

2013. nov. 10. 17:40
 7/7 A kérdező kommentje:
Koszonom a segitseget!:)
2013. nov. 10. 18:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!