SZTE - GTK vélemények? Tapasztalatok?
Gazdalkodasi menedzsment erdekelne.
Most 4es 5os kozott vagyok matekbol,de 4esnek erzem magam. Ez eleg oda ? Vagy aki nem az a nagyon penge,bele se vagjon ?
Levelezon milyen ezt elvegezni ?
Barmilyen informacio jol jon :)
Es ezen a szakon milyen tantárgyak vannak még ? Melyik a dominâns?
Es köszi a választ!:)
Ha ilyenek érdekelnek, akkor a google-be mindig írd be, a következőket: ADOTT_EGYETEM_NEVE SZAK_MEGNEVEZÉSE OPERATÍV_TANTERV
Így találtam ezt:
Itt meg tudod nézni a tantárgyakat: [link]
A képzéssel kapcsolatos letöltendő anyagok között. Ez a szak kicsit olyan mint a pénzügy-számvitel és a nemzetközi gazdálkodás ötvözete.
Koszonom!:)
Es szerintetek ,ha a matek pont ezen resze - valoszinusegszamitas,statisztika - megy gyengebben,mint mas egyeb,attol erdemes ezt valasztanom? V utasag lenne es esetben ?
Mert mint irtam 4es 5os vagyok ,persze szorgalommal ,viszont a valoszinusegszamitas,statisztika mindig kifogott velem. Vagy ettol fuggetlenul meg a matek tobbi resze ha jol megy,az elegendo?
Neztem ,amit kuldtetek...van ,amit nem tudok,h pontosan mi. Tortenelem mennyire lesz majd ?
Nyelvi keszseg ? Mi az elvart,a minimum ?
Ezt is az adott egyetem adott kari szabályzatában olvashatod. Pl. nyelvi követelmény diploma megszerzéséhez lehet x felsőfokú nyelvvizsga vagy y középfokú nyelvvizsga.
A matek miatt nem aggódnék, sokan megcsinálják...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!