Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » Hogyan jöjjek rá, h mi az...

Hogyan jöjjek rá, h mi az amit csinálni szeretnék ha felnövök?

Figyelt kérdés
2013. nov. 9. 22:42
 1/7 anonim válasza:
Miben vagy jó mit szeretsz csinálni mi az amit el tudsz képzelni magadról hogy te az akarsz lenni
2013. nov. 9. 23:16
 2/7 anonim ***** válasza:

nem fogsz időben rájönni elárulom

Ha most vagy ált isk 8. osztályos vagy valami akkor menny valami olyan helyre ami nem szakra specializálódott pl gimnázium vagy ami az adott pillanatban szeretnél lenni de valószínűleg úgyis változni fog az izlésed az idő alatt

2013. nov. 9. 23:32
 3/7 A kérdező kommentje:
17 éves vagyok
2013. nov. 9. 23:36
 4/7 anonim ***** válasza:
Mi érdekel? És mikor szeretnél felnőni?
2013. nov. 9. 23:46
 5/7 A kérdező kommentje:
az informatika érdekel valamennyire nemtudom de néha unalmas de néha minden unalmas nekem. Meg a nyelvek tudok angolul németül magyarul most akarok oroszt is tanulni csak nem tudom h mit kezdjek velük.
2013. nov. 10. 00:06
 6/7 anonim ***** válasza:

[link]

Itt vannak jó tesztek, egy próbát szerintem megér. Az iskolában is szoktak segíteni pályaválasztási kérdésekben.

2013. nov. 10. 00:21
 7/7 anonim ***** válasza:
Nekem csak 20éves korom után alakult ki, hogy mi szeretnék lenni. Nem is tudtam, hogy miben vagyok tehetséges, mivel szeretnék foglalkozni. Ha van valami szakma ami érdekel valamennyire, akkor tanuld ki, közben tartsd nyitva a szemed, mert sokszor később derül ki, hogy valami megtetszik. Később is tanulhatsz és válthatsz új szakmát úgy, hogy már dolgozol.
2013. nov. 10. 00:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!