Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » Felvételi pontszámításnál ha...

Felvételi pontszámításnál ha egy tárgyból van egy közép és egy emelt érettségim, akkor automatikusan kapok az emeltért 50 többletpontot, és a jobban sikerült százaléka számít?

Figyelt kérdés

#érettségi #felvételi #pont #pontszámítás #Ez meg milyen mesterkélt
2013. nov. 6. 15:10
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:
Arra értem ami nem kell, én esetemben pl irodalom
2013. nov. 6. 15:49
 12/14 anonim ***** válasza:
A felvi.hu honlapon (meg más helyeken is) van pontszámító kalkulátor, oda beírsz akármilyen eredményt, meg egy választott szakot egy adott egyetemen (mivel ugye mindenhova más a követelmény), akkor kiszámolja, hogy ezekkel az eredményekkel mennyi pontod lenne. Azt próbálgasd:)
2013. nov. 6. 16:02
 13/14 A kérdező kommentje:
Pontosan ezért kérdeztem, túlontúl mesterkélt. Meg a jelentkezők is trükköznek, amit eléggé megvetek. Egy szabály alapján nagyon úgy látszik, hogy 2005-ig mint idegen nyelv érettségiztek magyarból, és ez beleszámított a magyar érettségibe. Ott próbálgattam, és ez alapján kérdeztem.
2013. nov. 6. 16:10
 14/14 A kérdező kommentje:
...hogy akkor csak a 2 emelt számít-e.
2013. nov. 6. 16:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!