Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » Pécsett vagy Szekszárdon van...

Pécsett vagy Szekszárdon van ilyen 2 éves érettségi tanfolyam?

Figyelt kérdés
Olvastam ilyenről, de Pécsett vagy Szekszárdon nem találtam, pedig nekem csak ott lenne jó. Mit tudtok erről? Köszönöm előre!

2013. nov. 5. 21:24
 1/1 anonim ***** válasza:

"Érettségi tanfolyam" nincs! Az érettségi ez egy összetett vizsga.

A vizsgára bocsájtás feltétele a középiskola 9-10-11-12 évfolyamának sikeres elvégzése.

Amit te kérdezel, az a középiskola 9-10-11-12 osztályának elvégzése. Egy tanév alatt esti tagozaton lehetséges két évfolyam anyagából levizsgázni. Nem minden esti képzést indító középiskola szervez ilyen oktatást, sőt azt mondhatnám, hogy kevés ilyen van, mert munka mellett még normál ütemben vizsgázni és tanulni sem könnyű, nemhogy dupla ütemben tanulni, az érettségi meg ugyanolyan mint annak aki 4 évig nappalin tanulta nap mint nap a tananyagot.

2013. nov. 6. 18:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!