Közgazdasági szakközépiskolával orvosi egyetemre?
A segítségeteket és véleményeteket szeretném kérni. 18 éves vagyok, közgazdasági szakközépiskola angol nyelvi előkészítős szakon, és még másfél évem van az érettségiig. Viszont az a helyzet, hogy eddig is elég nagy lelkiismeret-furdalást okozott, hogy ezt a szakot és iskolát választottam, mert minden álmom az volt, hogy orvos legyek. Egy közelmúltban történt esemény hatására pedig még jobban kezdek elköteleződni az orvosi szakma felé, pedig tudom, hogy rossz helyen vagyok... Pedig amúgy nagyon szeretem a kémiát és a biológiát is, meg jó tanuló vagyok, de sajnos nem adódott lehetőség arra, hogy faktra menjek bármelyikből is, mert ilyen nem indult az iskolában.
Nyitott vagyok a technológiai dolgokra is, és szívesen foglalkoznék emberekkel, de félek, hogy ha elmennék egy pályaválasztási tanácsadásra, valami olyan foglalkozás jönne ki, amit esetleg nem csinálnék szívesen... Mi a véleményetek? :(
Aki ennyire biztos benne, hogy mi szeretne lenni, nagyon szerencsés. Ha meg tudod oldani a kémia és biosz tanulást, össze fog jönni. Csak sajnos pénz kérdése, a magántanár nem olcsó. Ne aggódj amiatt, hogy közgazdasági szakközépbe jársz, attól még lehetsz bármi: én is közgébe jártam, mégse gazdasági karra mentem, és nem volt belőle problémám. Az már más lapra tartozik, hogy azóta megbántam, és most akarok újrafelvételizni.. :)
Sok sikert, és ne add fel az álmaidat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!