Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » SZERINTETEK MI LESSZ EBBŐL?...

SZERINTETEK MI LESSZ EBBŐL? Nagyon elkellne a segítség?

Figyelt kérdés
Az a helyzet ,hogy most 7. osztályos vagyok ami már beleszámít a továbbtanulásba eddig matekbol csak ketteseim vannak a többiből viszonylag jól állok , ha összekaoim magam mert eddig eléggé lusta voltam akkor bejuthatok még az orvosira ?
2013. nov. 3. 17:08
 1/7 anonim ***** válasza:

Er, hetedik miért számítana bele az egyetemi továbbtanulásba? (Ha csak nem 4 osztályos gimire gondolsz, de még oda is van időd összeszedni magadat, illetve rosszabb gimiből sem lehetetlenség orvosira bejutni)

Amúgy pedig igen még semmiről se maradtál le, csak tényleg szedd össze magadat és tanulj. Nem kell betegesen, de rendesen tanulj.

Sok sikert.

2013. nov. 3. 17:12
 2/7 anonim ***** válasza:
ha jól emlékszem, pár hete még nyolcadikba jártál és nyomozó akartál lenni, Dávidka. A kis kukacoddal szórakozzál, azzal.
2013. nov. 3. 17:22
 3/7 anonim ***** válasza:
A többiből viszonylag jól állás azt jelenti, hogy nyelvtanból is megadják a kettest ilyen írásra?
2013. nov. 3. 17:59
 4/7 anonim válasza:
hát ha én jól tudom akkor ez nem számít bele a tovább tanulásba csak a második félévi jegyed , úgyhogy még van időd összekapni magad . De ha tényleg itt hazudozol hogy elszöőr 8.os máskor meg 7.es akkor el kell döntened hogy most mi is akarsz lenni
2013. nov. 3. 18:47
 5/7 anonim válasza:
* először
2013. nov. 3. 18:48
 7/7 anonim ***** válasza:
váháháhá, tegnap pszichiáter akart lenni :) http://www.gyakorikerdesek.hu/kozoktatas-tanfolyamok__tanula..
2013. nov. 3. 19:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!