Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » Informatikával kapcsolatosan...

Informatikával kapcsolatosan tervezem továbbtanulásom, de nagyon tanácstalan vagyok, tudnátok nekem segíteni?

Figyelt kérdés
Nagyon vonzanak a multimédiás dolgok, szeretek kép, hang, videó vágásokkal foglalkozni, ezért eleinte ilyesfélében gondolkoztam, gondoltam talán médiainformatika szakiránnyal lépek tovább, de inkább csak hobbiként szeretem, elég nagy fantáziát és kreativitást is igényel, amit én nem érzek kellőnek magamban, így nem tudom elképzelni, hogy ezt tényleges főmunkában végezzem, emellett néztem pár grafikus szakot is, ahol viszont rajzkézséget követelnek, természetesen ez sem az erősségem, aztán egy hatalmasat ugrottam, és elkezdtem érdeklődni elte programozó informatikus szakja felé is, csak épp hatalmas hátrányom az, hogy programozást eddig nem tanultam, most szeptembertől kezdtem vele kissé foglalkozni, de nagy félelmeim vannak, hogy mennyire lennék képes egy ilyen szakot elvégezni, nem szeretnék egy tömeggyártott programozóként kikerülni végül -ahogy sokan panaszkodtak is ezért-, hogy a papírom megvan csak épp tudásom nincs olyan szinten, hogy ténylegesen programozónak nevezhessem magam. Ahogy sok helyen olvastam nagy önszorgalom kell ahhoz az egyetem mellett, hogy tényleg jó programozó legyen az ember. Mit ajánlotok, melyik szakkal érdemesebb előre lépni, melyik a számottevőbb, és mekkora hátránnyal indulnék így?
2013. nov. 2. 17:19
 1/2 anonim ***** válasza:

Gondolom 2014 szeptemberében kezdenéd a szakot, addig bőven van idő. Foglalkozz vele minden nap, aztán majd kiderül, hogy mennyire nyeri el a tetszésedet. Az egyetemen jóval nagyobb ütemben fogják adni az anyagot és több mint 9 hónapod van még, ennyi idő alatt simán el lehet sajátítani az alapokat.

Másrészről matekból legyél penge, nem gond ha nem tudsz integrálni/deriválni, de az alapok legyenek a helyükön.

2013. nov. 2. 17:29
 2/2 A kérdező kommentje:
Természetesen akkor kezdeném, köszönöm a gyors válaszod, és természetesen a tanácsod :)
2013. nov. 2. 17:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!