Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » Ha két szakra párhuzamosan...

Ha két szakra párhuzamosan járok, az az államilag támogatott félévekből 1-nek, vagy 2-nek veszik? Gyógypedagógia!

Figyelt kérdés
Jelenleg az 5. félévemet járom szociálpedagógián (államilag támogatott), februárban szeretném beadni a jelentkezésem gyógypedagógiára. Így a 7. félévemet párhuzamosan járnám az új suli 1. félévével. Tudom, hogy az állam 12 félévet támogat, és az lenne a kérdésem, hogy így, hogy egy idő alatt járom a 2 félévet, ezt a 12 támogatottból 2 félévet jelent, vagy csak egyet? Mert úgy tudom, hogy a fennmaradó 5 félévet felhasználhatom már alapképzésre is. Köszönöm a válaszokat!

2013. okt. 31. 21:00
 1/2 anonim ***** válasza:
A legfrissebb jogszabályok értelmében én úgy tudom, hogy kettőnek veszik... Régen egynek vették volna, de az a múlt, elavult (sajnos).
2013. okt. 31. 22:38
 2/2 anonim ***** válasza:
Felhasználhatod akárhogyan, alapképzésre is a maradék államis féléveidet, ez így van. Viszont ha egyszerre két szakot csinálsz, akkor azt kettőnek veszi, ez tuti.
2013. nov. 1. 09:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!