Mennyit ér egy OKJ papír?
Figyelt kérdés
Most nem arra gondolok, hogy mit tanítanak, meg hogyan. Tegyük fel jártas vagyok az adott szakmában, és csak azért végzem el a képzést, hogy legyen róla papírom. Van értelme? Informatikai szakmákban gondolkozom, de OKJ képzésekről eddig nem sok jót halottam. Azt mondják ha igazán jó vagyok van esélyem, de nyilván nem az OKJ képzés miatt lesz így. Diploma nélkül el lehet egyáltalán helyezkedni?2013. okt. 30. 14:31
1/3 anonim válasza:
sajnos idehaza még minden papír alapon megy.ha van róla bizonyítványod h elvégezted a szakot akkor felvesznek,de ha nincs nem is foglalkoznak veled.hiába tudod lehet jobban annál mint aki megcsinálta nem érdekli a munkáltatót.mindenhogy érdemes megcsinálnod valami OKJ-s szakmát.inforamtikán belül is van szakképzés de annak néz utána,mi változott benne.az elhelyezkedési esélyeket mostanság nem növeli meg nagyon a diploma,vannak akik 5 szakot elvégeztek az egyetemen mégis otthon kuksolnak,vagy közmunkaprogramba ássák az árokot,szedik a szemetet.
2/3 anonim válasza:
Állam által elimert paprífüzet, amit az EU-n belül is hasznosítani lehet. Sokat ér, ha tudás is áll mögötte.
3/3 anonim válasza:
A szoftverfejlesztő biztos ér valamit
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!