Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » A nyelvvizsgát lehet párosítan...

A nyelvvizsgát lehet párosítani így?

Figyelt kérdés

A szóbelim a telcnél lett meg, és az írásbelit az euroexam-nél szeretném csinálni. Ez ér egy komplexet? Sajnos a nyelvtani feladatok nem mennek nekem, emiatt gondoltam erre.

Ha így csinálom meg, akkor ér többletpontot a felvételikor, ill. az egyetem elfogadja?

17F

2013. okt. 29. 16:40
 1/6 anonim ***** válasza:
Szerintem ez elég vicces, a legtöbben túlesnek a nyelvvizsgán már sokkal korábban, semmi párosítás nélkül...
2013. okt. 29. 17:07
 2/6 A kérdező kommentje:
Neked mikor lett meg a nyelvvizsgád, hány éves korodban? Nem tehetek róla, hogy nincs valami nagy nyelvérzékem, mint a szabad bölcsészeknek, de legalább a reál tantárgyakban otthon vagyok, és pont a történelem az, ami nem annyira megy. Mi a vicces ezen? Az, hogy nem leszek 5-10 év múlva McDonalds-os kiszolgáló, mert reálosabb vagyok, mint a nagy angolosok?
2013. okt. 29. 17:24
 3/6 anonim ***** válasza:
15 evesen lett meg az angol felso. Az iskolaban ez kesonek szamitott, ja es a matek a kedvencem (mint valaki aki programozonak tanult tovabb). Persze nyilvan magyarozkodni konnyebb, hogy te realos vagy, mint leulni a seggedre es tanulni. Es az angolosokat lenezni, mikozben te egy mcdonalds vecetakarito allast sem tudnal osszeszedni. De a te dolgod, en csak azt akartam mondani, hogy ilyen kanyargos utak helyett tegyel le egy normalis vizsgat.
2013. okt. 30. 00:22
 4/6 A kérdező kommentje:

Na ne mondd már xd

A matektanárom humán tagozatra járt, és mégsem lett meg neki 15 évesen a vizsgája. Örülök, hogy szereted a matekot, meg azt az embert is, aki programozónak tanult tovább. A mekis munka alatt arra gondoltam, hogyha valaki abszolút nem ért a reál dolgokhoz. Sajnos vannak ilyenek is amúgy, az a helyzet. Szerintem sokkal fontosabb a reál, mert mi a f.a.s.z.t lehet kezdeni a versek, novellák elemzésével? :D

A kérdésem adott, egy reál beállítottságú ember nem nagyon tér el ezektől a dolgoktól. Egy esztéta szakos embernek is lehet a kedvence a matek.

2013. okt. 30. 16:30
 5/6 anonim ***** válasza:
Kérdésre válaszolva, ez lehetséges ahogy leírtad. Első válaszoló neked pedig gratulálok, de ne feledd a szerénység a legfőbb erény, neked pedig nem túl sok jutott.
2013. nov. 1. 13:59
 6/6 anonim ***** válasza:

1) Programozónak tanultam tovább, nem valaki másról beszéltem.

2) A szerénység nem a legfőbb erény. Illetve ki/mi szerint az? Nem is értem, miért nem lehetek szerény, miközben azt mondtam: 15 évesen lett meg ami KÉSŐNEK számít. Bizony. A többieknek sokkal hamarabb lett, pedig matek tagozatra jártam. Heti 7 óra matek.

3) Nyilván neked kell erényekről beszélned, ha ilyen könnyen ítélkezel.

2013. nov. 2. 01:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!