Van bármilyen értelmes humán szak egyetemen?
Figyelt kérdés
Ami után el lehet helyezkedni, meglehet belőle élni és államilag támogatott? Matek és kémia a gyengém. Szeretnék tovább tanulni csak jelenleg semmilyen értelmes lehetőséget nem látok. Eredetileg informatikával szerettem volna foglalkozni, de a matek miatt most erősen elgondolkoztam, azonban humán tárgyakban elég jó vagyok. Tanár sem szeretnék lenni. Valakinek valami ötlete? 17/F2013. okt. 29. 15:08
1/7 anonim válasza:
Ha az informatika érdekel, akkor miért adod fel a matek miatt? Az informatikus nem matematikus, sokan vagyunk vele úgy, hogy átszenvedtük magunkat a matematikai analízisen, és elvégeztük az egyetemet, ma meg programozóként dolgozunk, pedig sosem voltunk jók matekból.
Ha humán szakra akarsz menni, akkor az idegen nyelv szakokat ajánlom, azokkal vannak jó lehetőségek.
2/7 A kérdező kommentje:
Mindenhol azt olvasom, hogy matek beállítottság nélkül nélkül nem érdemes nekikezdeni. Tényleg minden álmom a programtervezőin végezni, de be kell látnom kettes hármas matekkal lehet nem tudnám megcsinálni, még akkor is ha programozásból jó vagyok. Azért lehet hogy megpróbálom, köszönöm a válaszod.
2013. okt. 29. 15:40
3/7 anonim válasza:
Nyelvtanár. Színész. Író/költő/szerkesztő. Ha nem vagy valami kreatív, akkor inkább szerkesztő (Ez utóbbiak nem szakok, de beletanulhatsz).
4/7 anonim válasza:
Eltén nem is csinálnád meg, de nem kell mindenkinek eltére mennie.
5/7 A kérdező kommentje:
Debrecenire gondoltam, ott nem olyan erős a matek?
Író, költő. Hát ezekből nem hiszem, hogy manapság annyira meglehetne élni, színészi pálya meg nem vonz.
2013. okt. 29. 17:23
6/7 A kérdező kommentje:
Valamilyen IT lapnak a szerkesztője nem lenne rossz, de gondolom oda elég nehéz bejutni. Menedzsment szakokról mit tudtok?
2013. okt. 29. 17:26
7/7 anonim válasza:
Menedzsment szakok tele vannak matekkal.
Írót, költőt meg nem egyetemen oktatnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!