Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » Van bármilyen értelmes humán...

Van bármilyen értelmes humán szak egyetemen?

Figyelt kérdés
Ami után el lehet helyezkedni, meglehet belőle élni és államilag támogatott? Matek és kémia a gyengém. Szeretnék tovább tanulni csak jelenleg semmilyen értelmes lehetőséget nem látok. Eredetileg informatikával szerettem volna foglalkozni, de a matek miatt most erősen elgondolkoztam, azonban humán tárgyakban elég jó vagyok. Tanár sem szeretnék lenni. Valakinek valami ötlete? 17/F

2013. okt. 29. 15:08
 1/7 anonim ***** válasza:
100%

Ha az informatika érdekel, akkor miért adod fel a matek miatt? Az informatikus nem matematikus, sokan vagyunk vele úgy, hogy átszenvedtük magunkat a matematikai analízisen, és elvégeztük az egyetemet, ma meg programozóként dolgozunk, pedig sosem voltunk jók matekból.

Ha humán szakra akarsz menni, akkor az idegen nyelv szakokat ajánlom, azokkal vannak jó lehetőségek.

2013. okt. 29. 15:18
 2/7 A kérdező kommentje:
Mindenhol azt olvasom, hogy matek beállítottság nélkül nélkül nem érdemes nekikezdeni. Tényleg minden álmom a programtervezőin végezni, de be kell látnom kettes hármas matekkal lehet nem tudnám megcsinálni, még akkor is ha programozásból jó vagyok. Azért lehet hogy megpróbálom, köszönöm a válaszod.
2013. okt. 29. 15:40
 3/7 anonim ***** válasza:
40%
Nyelvtanár. Színész. Író/költő/szerkesztő. Ha nem vagy valami kreatív, akkor inkább szerkesztő (Ez utóbbiak nem szakok, de beletanulhatsz).
2013. okt. 29. 16:47
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
Eltén nem is csinálnád meg, de nem kell mindenkinek eltére mennie.
2013. okt. 29. 17:20
 5/7 A kérdező kommentje:

Debrecenire gondoltam, ott nem olyan erős a matek?

Író, költő. Hát ezekből nem hiszem, hogy manapság annyira meglehetne élni, színészi pálya meg nem vonz.

2013. okt. 29. 17:23
 6/7 A kérdező kommentje:
Valamilyen IT lapnak a szerkesztője nem lenne rossz, de gondolom oda elég nehéz bejutni. Menedzsment szakokról mit tudtok?
2013. okt. 29. 17:26
 7/7 anonim ***** válasza:

Menedzsment szakok tele vannak matekkal.

Írót, költőt meg nem egyetemen oktatnak.

2013. okt. 29. 20:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!