Külföldiként elfogadják az érettségimet Magyarországon?
Figyelt kérdés
Szlovákiai magyar vagyok. Semmelweis egyetem Egészségtudományi karán Képalkotó Diagnosztikai Analitikus és Orvostechnikai Tanszéken szeretnék Optomeriát tanulni. Az internetes oldalra az van kiírva hogy kötelezően választhatok pár felsorolt tantárgy közül 2 olyat amiből érettségizni fogok. Magyarból,Szlovák nyelv és irodalomból, Biológiából és Angol nyelvből fogok érettségizni. Készülök felsőfokú nyelvvizsgát tenni szlovákból. Valaki tudna nekem információkat adni arról hogy mennyi a ponthatár számoláskor rám mik vonatkoznak és esetleg még pár adatot mondani erről a szakról?2013. okt. 27. 19:08
1/3 anonim válasza:
Kémiából nem kell oda érettségi?
(Bioszon kívül)
2/3 anonim válasza:
Meg még matekból, töriből is kell az érettségi
(Legalábbis Magyaro-on)
3/3 A kérdező kommentje:
azt mondták 2 kell választani a felsoroltak közül nekem az a Magyar és a Biosz ezen kívül emeltszintűnek fog számítani az Angol és a Szlovák. Most akkor mégis kell EGY 3.
2014. márc. 20. 07:16
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!