Mit tanuljak vonatozás közben?
Figyelt kérdés
Naponta 1-2órát vonatozok, és arra gondoltam, hogy hasznosabban is tölthetném azt az időt, minthogy zenét hallgassak mindig. Szeretnék valami újat tanulni, amit könyvből egy vonaton lehet. Tehát hiába veszek egy szakácskönyvet, azt ott hiába olvasgatom, olyanra gondolok mint például egy idegennyelv, amit ott kényelmesen ülve elmélyedve a könyvben tudnék fejleszteni. Tudtok javasolni ilyen dolgokat, amiket ott tanulhatnék? Minden érdekel :) Eddig a nyelvtanulásra gondoltam, illetve pszichológiai könyveket olvastam, de az meg annyira nem fogott meg mégsem, hogy elmélyedjek benne. Várom az ötleteket :)2013. okt. 23. 12:30
1/5 anonim válasza:
Önfejlesztő könyveket például nagyon megéri. Ami az egyik legjobb az Anthony Robbins: Ébreszd fel a benned szunnyadó óriást. Amilyen vastag jó időre elég is. :D
2/5 anonim válasza:
A nyelvtanulás jó ötlet, az excsajom így tanulta végig a Relaxa Angol teljes anyagát. Az csupa MP3-file-ból áll, tehát más segédanyag nélkül, folyamatosan hallgathatók.
De bármit tanulhatsz, ami hasznodra van.
3/5 anonim válasza:
Amikor először olvastam a kérdést, azt hittem hogy szex, (vonatozás) közben mit tanulj...
4/5 anonim válasza:
Én hosszú villamosutakon fotózásról olvasgattam meg kutyákról, macskákról.
Többek között ezek érdekelnek.
De a tömegközlekedés jó arra is, hogy olyan regényeket elolvass, melyeket otthon nem bírnál. Mert nem a legjobb az előadásmódjuk vagy vontatottak, de a témájuk megéri azt, hogy végigszenvedd.
5/5 tanárúrkérem válasza:
Én hangoskönyveken éltem túl ezeket az órákat, sokat lehet leszedni, klasszikus regényeket javaslok, mert itt is van sok ramaty.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!