Programozónak/informatikusnak szeretnék tanulni, hova menjek?
Én ugyanebben a cipőben járok,bár én tudom merre mit szeretnék.
Informatikával foglalkozó OKJ-k többsége nem fog megtanítani programozni,bár egyetem sem ,de az egyetem több elméleti tudást ad a kezedbe,emellett a munkáltatók is szívesebben alkalmaznak egyetemen végzett informatikusokat,hallottam olyat is hogy Info OKJ-t le szem sz*rják a munkáltatók.(Olvastam itt GYK-n)
Bár ha nem ragaszkodj az egyetemhez akkor :
-Szoftverfejlesztő
-WEBMESTER
-SZÁMÍTÁSTECHNIKAI SZOFTVERÜZEMELTETŐ
-GAZDASÁGI INFORMATIKUS ...stb..
,bár függ attól is hogy milyen érdeklődési köröd van programozásban is,mert szerteágazó.
Én ugyanebben a cipőben járok,bár én tudom merre mit szeretnék.
Informatikával foglalkozó OKJ-k többsége nem fog megtanítani programozni,bár egyetem sem ,de az egyetem több elméleti tudást ad a kezedbe,emellett a munkáltatók is szívesebben alkalmaznak egyetemen végzett informatikusokat,hallottam olyat is hogy Info OKJ-t le szem sz*rják a munkáltatók.(Olvastam itt GYK-n)
Bár ha nem ragaszkodsz az egyetemhez akkor :
-Szoftverfejlesztő
-WEBMESTER
-SZÁMÍTÁSTECHNIKAI SZOFTVERÜZEMELTETŐ
-GAZDASÁGI INFORMATIKUS ...stb..
,bár függ attól is hogy milyen érdeklődési köröd van programozásban is,mert szerteágazó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!