Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » Orvosira vidéken járó budapest...

Orvosira vidéken járó budapestiek, mennyire lehet megszokni a fővárosi élet után egy kisvárost, elszakadni barátoktól, kolesz/albérlet stb?

Figyelt kérdés

Budapesti vagyok, 12.-es és orvosira készülök, első helyen mindenképp az SE-t jelölve, és nem tudom, hogy 2.-nak beírjam-e a SZTE-t. Nem volt nehéz elszakadni családtól, pesti barátoktól, 2 milliós fővárosból és lecuccolni egy lényegesen kisebb (bár szép) városba? Utólag megbántátok-e, vagy épp ellenkezőleg, még jól is jött így ki?

Nem Szegedre (Pécs, Debrecen) járók véleménye is érdekel... Hátha a válaszok segítenek a döntésben..

2013. okt. 19. 20:32
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:

Én nagyon örültem volna, ha Szegedre kerülök, mert imádom a várost!:) De nem bírtam ki, hogy ne jelöljem a SOTE-t első helyre, meg hát a lakhelyemhez közelebb is esik (nem pesti vagyok, de előtte már 6 évig Pestre jártam gimibe, ott is éltem). Meg nem is igazán hittem, hogy felvesznek Pestre...

Aztán mégis bekerültem, ami tök jó, de kicsit sajnálom Szegedet még mindig.

2014. júl. 15. 12:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!