Orvosira vidéken járó budapestiek, mennyire lehet megszokni a fővárosi élet után egy kisvárost, elszakadni barátoktól, kolesz/albérlet stb?
Budapesti vagyok, 12.-es és orvosira készülök, első helyen mindenképp az SE-t jelölve, és nem tudom, hogy 2.-nak beírjam-e a SZTE-t. Nem volt nehéz elszakadni családtól, pesti barátoktól, 2 milliós fővárosból és lecuccolni egy lényegesen kisebb (bár szép) városba? Utólag megbántátok-e, vagy épp ellenkezőleg, még jól is jött így ki?
Nem Szegedre (Pécs, Debrecen) járók véleménye is érdekel... Hátha a válaszok segítenek a döntésben..
Én nagyon örültem volna, ha Szegedre kerülök, mert imádom a várost!:) De nem bírtam ki, hogy ne jelöljem a SOTE-t első helyre, meg hát a lakhelyemhez közelebb is esik (nem pesti vagyok, de előtte már 6 évig Pestre jártam gimibe, ott is éltem). Meg nem is igazán hittem, hogy felvesznek Pestre...
Aztán mégis bekerültem, ami tök jó, de kicsit sajnálom Szegedet még mindig.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!