Orvosin mennyire szórják ki az embereket?
Figyelt kérdés
2013. okt. 19. 18:24
21/27 anonim válasza:
Négy félév alatt saccperkábé az előadások 30%-án vettem részt (gyakorlatokra és szemináriumokra természetesen bejártam). Ötösre szigorlatoztam.
22/27 A kérdező kommentje:
gratulálok és emellett még mindig úgy érzem, hogy nem ez az átlag, de az is lehet, hogy tényleg tapasztalatlan vagyok. :) Persze nyilván te már jobban látod, hogy hogyan praktikus, sokszor biztos többet ér helyette tanulni, de én még a kezdők félelmével bejárogatok :)
2013. okt. 19. 19:44
23/27 anonim válasza:
Az elején én is bejártam. Aztán rájöttem, hogy néha plusz egy óra alvás, vagy az óra helyetti tanulással többre megyek:P:)
25/27 anonim válasza:
Egyébként majd meglátod ahogy halad előre az egyetem, hogy az előadásokról igen csak el fognak kopni az emberek:D
Lesz pár tárgy, amin a 200 fős évfolyamból 5-en fognak csücsülni.
Sőt, igazából felsőbb évfolyamokban nem is tudna mindenki bejárni, mert nem férnénk el a termekben:DDD
26/27 A kérdező kommentje:
huhh, az érdekes lesz :D nekem ez egyelőre még furcsa, de majd ráérzek én is :)
2013. okt. 19. 19:51
27/27 anonim válasza:
Én első hónapban bejártam előadásokra, aztán rájöttem, hogy ha bent vagyok, arra kell koncentrálnom, hogy el ne aludjak. Azóta én is csak 1-2 előadásra járok be, ami tényleg érdekel.
Én még sejtbioszra se jártam be, úgy voltam vele, hogy úgyis szóbelizni fogok, akkor minek. :DD
Nekem is többet ér, ha az előadás helyett tovább alszok, vagy tanulok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!