Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » Akinek bölcsész diplomája...

Akinek bölcsész diplomája van, az éhen döglik? Nem kap állást a végzettségéhez?

Figyelt kérdés
2009. nov. 11. 16:38
 1/4 anonim ***** válasza:
74%
hááát elég behatárolt....ilyenek mint mongol szak,portugál szak.Lehet jobb ha van egy másik piacképes diplomád is.
2009. nov. 11. 16:50
 2/4 anonim ***** válasza:
72%
Én úgy hallottam, hogy kb így van. Csak azt nem értem, hogy ha valaki ezt tudja, akkor mi a francnak megy ilyen irányba?? Jó hogy valaki ezt szereti, de mindig nem lehet azt csinálni amit szeretsz.
2009. nov. 11. 16:58
 3/4 anonim ***** válasza:
100%
attól függ.. milyen szakon tanult pontosan illető? jó e a szakmájában? van-e protekciója ? stb.. stb...
2009. nov. 11. 17:09
 4/4 anonim ***** válasza:
100%

hát igen a bölcsészeknek tényleg nehezebb munkát találni.

van például olyan aki olasztanár végzettséggel elment adatrögzítőnek egy nagyon nagy olajtársaság könyvelési osztályára. gondolom nem azért mert ez lenne álmai munkája hanem mert épp ilyet sikerült találnia.

az illetőnek egész nap szállítóleveleket kell bevinnie a számítógépes nyilvántartásba :S

2009. nov. 11. 20:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!