Ha emelt szintű érettségit raktam, megismételhetem hogy jobb eredményem legyen?
Figyelt kérdés
Ha meg nem raktam valamiből érettségit, de akarok, akkor visszamehetek a gimihez csak az érettségi miatt?2013. okt. 15. 23:45
2/5 anonim válasza:
Ha már van érettségi bizonyítványod, bármiből bárhányszor újraérettségizhetsz, pénzért.
3/5 anonim válasza:
Miért pontoztátok le az elsőt? A válasza helyes volt.
Nem kell a gimihez visszamenned, tud segítséget adni, ha valamivel nem boldogulsz, de ténylegesen már semmi közöd ahhoz az iskolához, mert nincs már tanulói jogviszonyod.
Olvasd el ezt:
Amire oda kell figyelni az az, hogy a kormányhivatalt jól válaszd ki, hiszed aszerint fognak besorolni egy iskolába (újra)érettségizni. Mivel meg kell adni, hogy rendelkezel-e már érettségivel, ha igen, hol csináltad, jó eséllyel küldenek abba az iskolába, ahol előzőleg csináltad, de ténylegesen a gimid nem tud semmit intézni.
4/5 anonim válasza:
A kormányhivatalok között nem lehet válogatni. Megyénként egy van + a főváros, a lakóhely szerintihez kell fordulni. Egyébként meg teljesen mindegy, melyik iskolába osztják, hiszen nem az ottani tanárok vizsgáztatnak.
5/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm! Mindent megtudtam a válaszokból. Amúgy mindenkit felpontoztam, nem tudom hogy tényleg az első miért kapott rosszat.
2013. okt. 16. 14:46
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!