Kirúgnak vagy passziváltatnak?
Figyelt kérdés
Mi történik ha határidőre nem fizetem be a tandíjat a főiskolának? Passziváltatnak vagy kirúgnak?2013. okt. 15. 17:23
1/8 anonim válasza:
Ez felsőoktatási intézményenként eltérő lehet, érdemes lenne a sajátodnál érdeklődni.
2/8 A kérdező kommentje:
sajnos a kompetens emberke nem válaszolt még az emailem-re, engem meg megesz a fene az idegességtől :S
2013. okt. 15. 18:35
3/8 anonim válasza:
Iskola válogatja. Nálunk például késedelmi díjat kell miatta fizetni.
4/8 anonim válasza:
De miért nem fizeted be a tandíjat?
Nincs pénzed rá?
5/8 anonim válasza:
Örülhetsz, ha megúszod késedelmi díjjal-
6/8 A kérdező kommentje:
a késedelmi díj az sok szokott lenni..?
2013. okt. 16. 07:10
7/8 A kérdező kommentje:
a diákhitelnél egy évekkel ezelőtti, azóta már törölt bankszámlaszámom maradt a rendszerben, ami csak tegnap derült ki, mert az utalás így meghiúsult, és november 15- én kapom az utalást. remélem a késedelmi díj megáll 10 ezer forintnál mert 20asokat és efelett nem fogok fizetni, akkor tegyenek ahogy jólesik nekik és passziváltassanak. Ha nem kell az iskolának a 160 ezer forint,(ami luxus) akkor ne várják ki az egy hónapot, ha ilyen megterhelő ...:S de megvan a véleményem
2013. okt. 16. 07:15
8/8 anonim válasza:
Általában 2-3 ezer. Ennél sokkal többnek nem kellene lennie.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!