Ha pilóta szeretnék lenni, de nincs rá 20-30 ezer euróm DE van Ösztöndíjam felvesznek ingyen? És ha nincs de nagyon jól taulok?
Figyelt kérdés
2013. okt. 15. 17:21
1/2 anonim válasza:
Milyen ösztöndíjjal és hova vesznek fel? Nyíregyházán van egyetem, ahol lehet pilótának tanulni, de nagyon magas a bekerülési ponthatár, ennél is nehezebb elvégezni, ráadásul alig repülsz ténylegesen, mert nagyon drága lenne, ezért inkább csak szimulátorozol. Utána pedig rengeteg repült órát kell letenned az asztalra, hogy alkalmazzanak akárhol is, akárminek. Mondjuk permetezni a kukoricást kisgéppel. Ha pl utasszállító pilóta akarsz lenni, az odáig vezető út bitang hosszú és mocskosul drága, 8 számjegyű összegek kellenek hozzá a semmiből. Ha megszerzed az egyetemen a jogsit, onnantól olcsóbb, mert csak a repült órákat kell letenni az asztalra, de az is nagyon drága, munkát pedig nem adnak tapasztalatlan pilótának. De nézz utána a google-ben, kb ennyi volt az én tudásom a témához, én is gondolkoztam a pilótaságon és a google segítségével derítettem ki, amit csak lehetett, többek között azt is, hogy két panellakás árát rá lehet költeni a jogsira, hogy utasszállítót vezess.
2/2 anonim válasza:
Mindenhol 100 ezer euró hiteleket vesznek fel, hogy pilóták lehessenek. A 20-30 ezer, az kb. a képzés harmada...
A Lufthansánál, Air Berlinnél van ilyen, hogy felvesznek pilótának ingyen, csak német állampolgárnak kell lenned.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!