Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » Hogy kell úgy felkészülni az...

Hogy kell úgy felkészülni az érettségire hogy mindenből meglegyen a kettesem?

Figyelt kérdés
mit kell tanulni pontosan? ti hogyan és mit tanultatok? milyen módszereket alkalmaztatok? irásbelire hogyan készültetek? és a szóbelire?

2013. okt. 12. 15:07
 1/3 anonim ***** válasza:
Kettest az is megcsinálja, aki életében nem járt iskolába... :DDD
2013. okt. 12. 16:51
 2/3 anonim ***** válasza:

Nekem pont tavaly volt és pont ilyen kérdést tettem föl csak nem kettes volt a célom.

http://www.gyakorikerdesek.hu/kozoktatas-tanfolyamok__egyeb-..

Így utólag én nagyon elrontottam átlag 50% lett minden van ami kevesebb van ami több.

Írásbelire nem igazán lehet tanulni. Irodalomra az összes nagy költőt nézd át és nekünk az Irodalom tanár nagyon sokat segítette mert jól tippelte meg, hogy novella elemzés lesz így arra rágyúrtam utána néztem a szempontoknak stb de kb a 10 legnagyobb költőt mindenképp nézd át és a műveiket nagyon sok dolgot bele tudsz majd szőni a fogalmazásba.

Mateknál csak gyakorolni lehet gyakorold az érettségi feladatokat az elmúl évek érettségijét vannak tipikus feladatok mint pl gráfok meg rengetek pofonegyszerű amikből egy hármast is összehozhatsz.

Angolból vagy épp németből is előző évek érettségijét lest át csinálj meg 2-3 db ot

A többihez nem tudok tippet adni én 0 készüléssel mentem el simán meglett

Szóbelinél nekem egyik oszt társam az összes szóbeli tételt kidolgozta szépen kb 1,5 hét alatt mindet bemagoltam így a szóbelim pl rohadt jó lett. Mást nem is igazán tehetsz hiába lesz meg 2 es az írásbeli a szóbelinek is min 10 vag hány százaléknak kell lennie különben bukó lesz. Egyébként nem vészes de ha bármit is akarsz az életben elérni ne akarj szaros kettest. Én is jobbat akartam ráadásul nekem nem is kettes lett és most májusban megyek újraérettségizni 1-2 tantárgyból, hogy jobb eredményeim legyenek és tudjak menni továbbtanulni mert ma már a felső végzettség is sokszor nem elég.

2013. okt. 12. 17:01
 3/3 anonim ***** válasza:
Az előző vagyok. Egyébként részben igaza van az elsőnek nekem egyik oszt társam szó szerint semmit de tényleg semmit nem tanult egy full kettes tanuló volt. Volt amiből 1.0 volt az átlaga félévkor szart nem tanult és csak 1 dologból kellett pótvizsgáznia minden más meglett
2013. okt. 12. 18:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!