Még beiratkozhatok nappalin érettségire? (most novemberben)
Figyelt kérdés
2009. nov. 10. 10:14
1/4 anonim válasza:
Nem vagyok benne biztos, hogy jól értem, de ha az a kérdés, hogy most novemberben érettségizhetsz e, akkor nem. Ha az, hogy most beiratkozol egy iskolába, és tavasszal szeretnél érettségizni, akkor az elvileg megvalósítható szerintem.
2/4 anonim válasza:
Magyarázd meg, hogy mit akarsz, mert ennek így nincs semmi értelme. Az érettségi egy vizsga, arra nem lehet beíratkozni. Beíratkozni iskolába lehet, amelyik érettségit ad, az azután következő évfolyamra, amiről még bizonyítványod van. De nem novemberben.
3/4 A kérdező kommentje:
arról van szó hogy szeretnék 2009. novemberben beiratkozni olyan iskolába ahol érettségit lehet elvégezni.pl. beiratkozok , 9. évfolyam és négy év után szépen leérettségizem, és lehet- e 2009/2010 es tanévre beiratkozni?? Azért érdekel mert szeretném, ám de ne tudom hogy lehetséges e beiratkozni novemberben....
2009. nov. 14. 07:33
4/4 anonim válasza:
Legfeljebb úgy lehet, ha levizsgázol minden tantárgyból az első félév anyagából, ha megengedik. Merthogy a tanév teljesítéséhez ennyi hiányzás már nem megengedett. Keresd fel a kiválasztott iskolát és mondd el nekik, mi a problémád.
második
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!