Matek érettségi - kiemelkedő matek tudás nélkül?
Figyelt kérdés
Nem vagyok teljesen reménytelen eset, kicsivel többet kell tanulnom a dolgozatokra a humán beállítottságommal (a nyelvi tantárgyakra nem tanulok, vagy csak minimálisan..és inkább preferálom az irodalmat és a törit a fizikával szemben) Tanulás nélkül kb 3-asra tudom a matekot... Azon gondolkodtam, hogy manapság a matematika mindenhova kell, a kérdésem pedig az, hogy megéri-e nekivágni az érettséginek, ha nem vagyok komplett zseni?2013. okt. 8. 19:16
2/5 A kérdező kommentje:
Elnézést, ezt kifelejtettem. Szlovákiában még nem.
2013. okt. 8. 19:28
3/5 anonim válasza:
Attól függ, hogy továbbtanulsz-e, és ha igen, milyen irányban? Amennyire én tudom, egyedül a bölcsészkaron nincs matek, mindenhol máshol lesz matek, hol több, hol kevesebb. Tehát, ha nem tanulsz tovább, vagy olyan irányba, ahova nem kell a matek, akkor inkább érettségizz olyanból, ami érdekel/jó vagy belőle.
4/5 A kérdező kommentje:
Köszöm a választ. Természetesen tovább tanulok, és vagy jogi karon vagy valamilyen üzleti, idegenforgalmi szakon szeretném folytatni. Szeretném a matek érettségit, de félek, hogy belebuknék..
2013. okt. 12. 11:27
5/5 anonim válasza:
Idegenforgalmon/üzleti suliban biztosan lesz matek, ha érintőlegesen is (deriválás, integrálás biztosan lesz), jogon szinte biztos, hogy nincs (és nem is kell oda a matek).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!