Orvosi diplomával milyen plusz lehetőségek vannak?
Figyelt kérdés
Egy orvosi diplomával a "megszokott" kórházi/magánrendelői álláson kívül milyen lehetőségek nyílnak? Olyanokra gondolok, hogy pl. egy gyógyszergyártó cégnél dolgozni vagy kutatóorvosként elhelyezkedni. Valamint arra lennék kíváncsi, ha valaki ilyen pályát választ, akkor is el kell mennie gyakorlóorvosnak, majd szakosodni? Vagy a 6 év egyetem után munkába állhat?2009. nov. 8. 13:10
1/4 anonim válasza:
Általános orvosival lehetsz orvoslátogató ha felvesznek.
aztán kutatóorvosnak akkor mehetsz el ha phd és egyéb tudományos munkákban veszel részt mindezt már orvosi alatt és után...
2/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm a gyors választ! :)
2009. nov. 8. 13:18
3/4 anonim válasza:
Halottam már olyanról,hogy orvosi angol-szakfordító.Orvosi után(de lehet hogy még az egyetem mellett is) el lehet végezni egy ilyen tanfolyamot,ehhez nem kell az embernek szakorvossá válnia,tehát elég hozzá az általános orvosi diploma is.Én ezt az informárciót egyébként a felvi.hu fórumján találtam,ha bővebben szeretnél tudni róla ott lehet hogy segítenek.(Egyébként sok sikert,most én is az orvosit fontolgatom...:) )
4/4 A kérdező kommentje:
Nahát, ilyenről nem is hallottam. Utánanézek. :)
2009. nov. 10. 16:51
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!