Pályaválasztás előtt. Teljesen tanácstalan vagy. Segítség! Mi legyek?
Figyelt kérdés
Nem tudom milyen szakra, milyen egyetemre menjek. Ami fontos, hogy mindenképpen matekkal kapcsolatos legyen, talán a kémia/biológia is belefér. Gondolkoztam vegyészmérnökön, matek alap szakon, de még orvosin/gyógyszerészetin is (utobbi kettőhőz matek nem nagyon kell, tudom). Olyan kéne, amivel könnyen el lehet helyezkedni, és viszonylag átlagos/nagy (de nem kevés) fizetéssel. Ötletek?2013. okt. 1. 20:18
1/3 anonim válasza:
A mérnökség nem rossz, jók a lehetőségeid vele és a fizetés se rossz. Viszont a matekon kívül nagyon kell még legalább egy tárgy, vegyészmérnökihez ugye a kémia, de van biomérnök és villamosmérnök is, amikhez biosz vagy fizika kell a matek mellé. Ha ezek is mennek és szereted őket akkor ezek közül javaslom h válassz. De tudnod kell hogy bármelyiket választod, a megfelelő természettudományos tárgyból mindenhol több van mint matekból.
2/3 A kérdező kommentje:
bármennyire is szeretem a matekot, a fizika nem egy kedvenc tantárgy. viszont inkább matek-kémiával választanám a vegyészmérnökit. Esetleg mérnökségeken kívül valami más egyéb?
2013. okt. 1. 20:43
3/3 anonim válasza:
A matematikus se rossz, de akkor mindenképp valami gyakorlati ágazatot javaslok, mondjuk statisztikus. Ahhoz aztán csak a matek kell, de az töménytelenül. Más most nem jut eszembe. Az orvosihoz pedig biosz + kémia kombó kell, ami főleg az egyetemen válik brutálissá. Ahhoz tényleg nagyon szeretni kell ezt a 2 tárgyat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!