Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » Én vagyok az egyetlen aki nem...

Én vagyok az egyetlen aki nem képes találni egy normális OKJ-s tanfolyamot se?

Figyelt kérdés
...felsőoktatásról meg nem is beszélve.
2009. nov. 7. 01:06
 1/5 anonim ***** válasza:
Nem, én is itt vagyok, már ketten vagyunk:D
2009. nov. 7. 01:20
 2/5 anonim ***** válasza:

Az OKJ-s tanfolyamokat nagyon de nagyon gondold át.A legtöbb csak azért van indítva, hogy akiknek az érdekük a tanfolyamok indítása, azok minél több pénzt tehetnek zsebre.Az ilyen tanfolyamok 90%-a nem jó semmire.

A legnagyobb pofátlanságot épp a minap láttam, ilyen 32 órás tervező programnak az ismertetése és alapvető dolgok bemutatása 200 000 Ft.

2009. nov. 7. 02:28
 3/5 anonim ***** válasza:
100%

Én is azt gondolom, hogy aki indítja, annak tök jó üzlet. A hallgatónak nem annyira. Én mérlegképest csináltam, az keresett. De önmagában nem elég, mert kell hozzá 3 év gyakorlat, azt meg nem tudom honnan fogom beszerezni.

Ja, és marha nehéz volt, főleg a számvitel.

2009. nov. 7. 23:16
 4/5 anonim ***** válasza:
munkaügyi központon keresztül érdemesebb csinálni tanfolyamot.ők felmérik a munkaerőpiaci igényeket,kapcsolatban vannak a munkáltatókkal,tudják az elvárásokat..az ilyen kft.-k,bt.-k általában tényleg a profitra mennek.igaz van ellenőrzésük,de az inkább formalitás..(papírjaik rendben vannak-e stb--ezt nézik...)nem nagyon ellenőrzik,az oktatás színvonala-kért ár viszonyát...ha mésgis képzési vállalkozáshoz mennél,érdemesebb nagyobbat,elismertebbet választani.pl.Perfekt képzési intézények.
2009. nov. 8. 07:36
 5/5 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat,tiszta pánik vagyok már oO
2009. nov. 8. 21:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!