Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » Milyen szakma lenne a jó? (...

Milyen szakma lenne a jó? ( többi lent)

Figyelt kérdés

Mondanátok olyan továbbtanulási lehetőséget amit elvégzek jó munkát és sok pénzt keresek???

Angol-német 4-es vagyok ( angolból középszintet és németből alapszintet akarok letenni)

a többi tantárgyból 4-5 kivéve a matek mert az 2-es Szakmákat nevezzetek meg!:D

2009. nov. 6. 15:02
 1/4 anonim ***** válasza:

Sok pénzt csak azzal kereshetsz ha jó szakember vagy és jó helyen is tudsz elhelyezkedni, ez nem a szakmádtól fog függeni.

Angol-németből manapság nem lehet túl jól megélni. Még matekból csak-csak egy üzleti szakon, de abból meg kettes vagy.

Miből vagy a legjobb és mit szeretsz?

2009. nov. 6. 15:25
 2/4 A kérdező kommentje:
Bioszt szeretem : ebből adódva gondolkoztam hogy orvos leszek de azok mennyit keresnek???
2009. nov. 6. 16:22
 3/4 anonim ***** válasza:

hát, nem sokat.

közalkalmazotti bértábla előrhető az interneten.

továbbá ügyelniük kell, ami heti több bentalvást jelent a munkahelyen és naponta több órát túlórázhatsz ha becsületes vagy meg egyébként is

talán magánpraxisban jobban keresnek, no meg ha kimész külföldre, egy rövid hétvége alatt megkeresel annyit mint itt egy hónapban kapsz..

2009. nov. 6. 18:57
 4/4 anonim ***** válasza:

Bruttó 122ezret keresnek. egy szakács is többet keres nettóban.

Ha nem vagy elhivatott, akkor bele se kezdj.

2009. nov. 6. 19:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!