Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » Természettudományokkal milyen...

Természettudományokkal milyen érettségit kapok?

Figyelt kérdés
Érdekelne,hogy miből érettségizek,miből érettségizhetek ha kérelmezem,vagy egyéb fontos infók ezzel a gimis szakkal kapcsolatban.
2013. szept. 22. 18:17
 1/3 anonim ***** válasza:

Nem igazán értem a kérdést... Te saját döntésed, hogy miből érettségizel, a kötelezőkön kívül természetesen. Ez lehet olyan is, amit egyáltalán nem tanultál a középiskolában. Persze értelemszerűen az ember azért jár bizonyos tagozatra, hogy az ott emelt óraszámban tanult tárgyakból tegyen érettségit/emeltet.

Nem kérelmezni kell az érettségiket, hanem jelentkezni rájuk, ilyen egyszerű.

2013. szept. 22. 18:24
 2/3 anonim ***** válasza:

Matek, töri magyarból kötelező az érettségi

Meg egy választott nyelvből.

Hog yazon kívül még miből szeretnél érettségit, azt te választod meg. Pl. fizika, biosz, kémia (attól függően, hogy hova mennél továbbtanulni)

2013. szept. 23. 10:09
 3/3 A kérdező kommentje:
Elég hülyén fogalmaztam...az igaz.De a kötelező tantárgyakra gondoltam,és azt akartam tudni,hogy bármiből jelentkezhetek érettsigizni amit én külön szeretnék e.Köszi válaszokat!
2013. szept. 23. 17:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!