Ha most OKJ-s ápoló képzésen vagyok, de ezután szeretném a diplomás ápolóit megcsinálni, akkor beszámítják az OKJ-s képzést? Úgy értem, rövidebb lesz valamennyivel a képzés, vagy akkor is 4 év?
Figyelt kérdés
2013. szept. 20. 12:07
1/4 anonim válasza:
akkor is 4 év lesz. csak a papírodat plusz pontként számítják be.
2/4 anonim válasza:
Akkor is 4 év, de bizonyos tantárgyakat elfogadhatnak, így könnyebbek lesznek az éveid, kevesebb tárggyal. (de félévben nem, hiszen az iskola félévente pénzt kap tőled vagy az államtól, arról hülye lenne lemondani)
3/4 A kérdező kommentje:
köszönöm :)
2013. szept. 20. 13:48
4/4 A kérdező kommentje:
Szerintetek megérné jelentkezni most márciusban,és elkezdeni jövő szeptemberben?Mert az OKJ csak 2 év lesz nekem,mert olyan osztályban vagyok,ahol beszámítottak nekünk egy évet,mivel eü.szakközépbe jártunk.Úgyhogy jövőre lesz az OKJ vizsgám is,de ha jövőre elkezdeném a diplomásat levelezőn,akkor annyival is már előrébb lennék.De fogalmam sincs,mennyi a ponthatár levelezőn,és nekem elég lenne-e a pontom.
2013. szept. 20. 19:43
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!