Szerintetek lehetséges-e ez?
Amennyire én tudom, ez csak félig-meddig lehetséges, de csak alapos indokkal (pl. külföldi tartózkodás, hosszas betegség, stb.), tehát nemcsak úgy úri szeszélyből, és akkor sem úgy, hoyg 1 évvel előreugrassz.
Nekem egy tanítványom volt, aki osztályozó vizsgával végzett angolból, de azért, mert külföldön (angol nyelvterületen) tanult ösztöndíjjal, és akkor sem ugrott előre fizikailag éveket, hanem minden év végén csak az adott évből tett vizsgát.
De konkrétabban az igazgatód tudná megmondani, hoyg mi lehet.
Ezt az igazgatótól kell(ene) megkérdezned.Én most nyáron érettségiztem,és nagyon nem javaslom,hogy átugord a 11. osztályt.Miért szeretnéd kihagyni?Matekból rengeteg új tananyag van,amit nem lehet "csakúgy" beseggelni,elég sokat kell gyakorolni.Sok "alap"-ot tizedikben tanulsz meg,amire majd tizenegyedikben épül a nehéz anyag.Ezért kb lehetetlen megtanulni párhuzamosan 2 év tananyagát...
Töriből szintén sok minden van,ami majd érettségin lesz,és nem kevés idő,mire megtanulod.
Köszönöm szépen a kielégítő válaszokat!
Igazából azért vetettem fel ezt a lehetőséget mer tizedikben megbuktam matekból (családi okok miatt) És nem akarok lemaradni a volt társaimtól.Meg nem akarok egy évet feleslegesen elpazarolni..De akkor ezek szerint nem lenne jó ötlet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!