Hogyan mehet a most 14 éves lányom rendőrnek?
Figyelt kérdés
most kezdi a kilencedik osztályt egy egyházi iskolában, amit sajnálatos módon ott kell hagynunk.Nem olyan pedagógus foglalkozik velük, akire rá bíznám továbbra is a gyermekem. És ez sajnos csak a tanévnyitó szülőértekezleten vált egyértelművé. Iskola váltáson törjük a fejünket, de akkor valami olyanba szeretnénk kezdeni, amihez kedve is volna. Tudom, hogy nehéz bekerülni a rendőrsulikba, de hátha. Hogyan,és hányadik osztálytól lehet jelentkezni?2013. szept. 8. 13:18
1/8 anonim válasza:
A rendőr képzés érettségihez között, tehát 14 évesen sehogy sem tud rendőrnek tanulni. Viszont van olyan középiskola amin van rendészeti szakirány, ami nagyban elősegíti, hogy érettségi után felvegyék rendészeti szakközépiskolába. viszont ezekbe a rendészeti szakiránnyal rendelkező középiskolába elég nagy a túljelentkezés, elég komoly felvételi pontszám van, nem hiszem hogy így év közben bárkit is felvennének, amikor felvételikor a jelentkezők nagy százalékát elutasítják.
3/8 anonim válasza:
AdyLiget, Körmend, Miskolc igen van ezeken a helyeken rendészeti szakközépiskola, de érettségi utáni képzés!!
4/8 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat. Tehát mindenképp meg kell várni az éretségit! Csak akkor már az a kérdés maradt, hogyan tovább? Erre a nőre nem tudom jó szível rábízni, mert nem pedagógusnak való! Nem tud bánni a gyerekekkel, ni cs tekingélye! A nagyszájú lányok megvezetik, ő pedig fél tőlük! Mit csináljak? Hova vigyem a gyerekemet?
2013. szept. 9. 22:03
6/8 anonim válasza:
Érettségit adó középiskolába vagy gimnáziumba vigye át gyerekét. A sikeres érettségi vizsgák után érdemes figyelni a rendészeti iskolák honlapján feltüntetett felvételieljárást. A jelentkezés pontrendszeres erőnléti felmérésből, egészségügyi vizsgálatokból nők esetében még citológiai vizsgálatból, valamint pszihológiai alkalmassági vizsgálatból áll. Ezeken felül az iskolákban még egy műveltségi teszten kell megfelelni és ha elegendő pont összegyűlt akkor a jelentkező felvételt nyert.
Érdemes utánna olvasni a www.arszki.hu weboldalon.
7/8 A kérdező kommentje:
IstenPepe, Debrecenben lakom.
Köszönöm a tippet.
2013. szept. 15. 20:44
8/8 anonim válasza:
Én 14 éves fiú vagyok Budapest mellet lakom és én is a rendőri ágba szeretnék mozogni de nem tudom hogy hova mert mindjárt itt a felvételi. :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!