Szegedi vagyok,8. osztályos és tudni akarom hogy a a Vasvári Pál tagintézményben még mindig van ingyenes felvételi előkészítő nyolcadikosoknak? Mert utoljára ezt 2011-ben írták (többi lent)
2013. szept. 7. 12:19
11/26 A kérdező kommentje:
Nagyon kedves vagy, köszi:)))) Persze majd megirom:D
2013. szept. 19. 13:53
12/26 anonim válasza:
okéé, köszi :))) Kíváncsi vagyok ki fogja tartani és hogy be jön-e neked, ahogy tanít... :D
13/26 anonim válasza:
Voltál ma? :D Ha igen milyen volt, hogy tetszett? :) És kihez kerültél? :)
14/26 anonim válasza:
igen van szerdánként fél 3 tól :DDDDD gyereeeeeee :3 (vasváris vagyok és nagyon sok 8.os szokott ott lenni) :))
15/26 anonim válasza:
14. válaszoló: Hanyadikos vagy? :)) Esetleg Adri vagy? :D (én is Vasváris vok) :)
16/26 anonim válasza:
Milyen Adri?? xddd Julcsi te vagy az ?:'DD
17/26 anonim válasza:
Akkor csak Adri lehetsz! :D <3 Hahaha:D ismét öszefutottunk?! ;) Juli vok és imádom az angolt, tudood:D
18/26 anonim válasza:
na lebuktam:(<3 xdddddd tudom, már álmodba is angolul beszélsz teee:DDDDDD hnap nemet dogaaaaaaa :( xddd
19/26 anonim válasza:
Bizony, mégis csak a suli után kutakodsz! :)) <3 Angolul csak 1-2-ször álmodtam naa :3 Am meg angolon mindig automatikusan németül kezdek számolni xdd Német dogaa <3 :) Angol feleleet:) Ideje tanulnom :'D
20/26 anonim válasza:
tanuljal csak huzd el ora vegeig, legalabb addig se basztat csiszár xdd
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!