NYME?
Figyelt kérdés
Honnan tudom azt,hogy melyik szak van Győrben és melyik Sopronban?2013. szept. 6. 20:04
1/9 anonim válasza:
Györben csak az Apáczai van, tele büfészakkal.
3/9 anonim válasza:
Azért a faiparit vagy az erdömérnökit nem nevezném büfének...
4/9 A kérdező kommentje:
mit jelent,hogy büfészakos? tehát a többi az mind Sopronban van?
2013. szept. 6. 20:15
5/9 anonim válasza:
A Benedek Elek a soproni tagozat
a büfészak azt jelenti, hogy nem kell sokat tanulni (lóghatsz a büfében) és mégis simán elvégzi az ember
elhelyezkedni viszont nem fogsz tudni a diplomáddal, lehet, hogy valahol beszámítják, de ezeket általában azért végzi el az ember, hogy legyen róla papírja
6/9 anonim válasza:
ok, az erdőmérnöki egy fokkal komolyabb
de azért ott is voltak szép dolgok... :-)
7/9 A kérdező kommentje:
értem!annyira tanácstalan vagyok,nem tudom,hogy hovátanuljak tovább! mi az amit érdemes tanulni?
2013. szept. 6. 20:27
8/9 anonim válasza:
Ha nem életcélod a mosogatás Birminghamben, akkor gyere müszakira.
9/9 Macy@ válasza:
Jó lenne, ha nem neveznéd büfészaknak azt, ami neked nem tetszik. Gondolom te mérnök, vagy ehhez hasonló szakon szeretnél végezni...tipikus. nagyon el vagytok szállva magatoktól! Győrben van gyógypedagógia kar is, ami éppen annyira fontos, mint az összes többi!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!