Sürgősen új okj-t kell találnom, de a padlón vagyok, így döntésképtelen! Mit tegyek, hova menjek?
Szóval divat szakmában vagyok/tanulok már 5. éve, ugye utolsó év, most kell le tenni a szakvizsgákat, de annyira elegem van és utálom, hogy szerintem nem bírom ki májusig ebben a kócerájban!
Az összes barátom elment, olyan helyen tanul mind, amit szeretnek! Ettől egyre jobban rá döbbenek, hogy mennyire utálok itt lenni. Illetve egy olyan feladatot se tudnak adni ami tetszene.. Igazából egymást idegesítjük a tanárokkal.
A lelkivilágom vetekszik akár melyik depressziós emberével. Egyszerűen még meghalni sincs kedvem. Próbáltam iskolát keresni, de annyira nem érzem egyiket se magaménak.
Szívesen lennék sminkes, de az nincs okj-be, csak fizetős tanfolyam, sajnos nincs évente 200.0000 Ft-os tandíjra, plusz 300.000 ft-os felszerelésre pénzem.. Fodrásznak is szívesen tanulnék, de azt kifejezetten csak fizetős helyen és ez is hasonló árkategóriába van, mint az előző!
Nagyon nagyon érdekel az utazás, így nagyon szívesen bele fognék egy idegenvezetői képzésbe, de nincs nyelvismeretem, az érettségim németből van, ami kegyelem kettes lett (félre értés ne essék jó tanuló vagyok, az érettségim is jó lett, kivéve a német). Biztos nyelvtudás nélkül pedig pont annyit érne jelentkeznem idegenvezetőnek, mint, hogy most megcsinálom a divattervező okj-t.
Semmi iránt sem érzek akkora vonzalmat, hogy a kihívásokat sikeresen teljesítsem.
Nyáron keményen dolgoztam, mondhatni embertelen körülmények között, de azt is jobban élveztem, mint a jelenlegi helyzetet. De egyben biztos vagyok, TANULNOM kell! Nem fogom feladni egy érettségivel a kezemben! Ennél sokkal többre vagyok képes!! Még kb max 1 hetem van átjelentkezni máshova, mert az behozható lemaradás.
Kozmetikus, parókakészítő, magánnyomozó,takarító testőr, temetői munkás... Elég sok érdekes van..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!